AVONTUREN
VAN DE BIERBARON

Het avontuur begint!

2016-08-11

Het grote moment is aangebroken, de Bierbaron zal zich weer onder ons begeven!

Vanaf vandaag starten wij met onze bierreis, met als doel iedereen van de lekkerste bieren te voorzien. Aanleiding hiervoor is een document dat wij vonden met daarin de laatste wens van een eens groot heerser, de Bierbaron:

 

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen

Het is zover, ik voel het einde naderen... Net als den alcohol in mijnen bloed, voel ik mijnen krachten wegvloeien. Het is gedaan met mij.

Wee mij, dat ik nooit meer het edele gerstenat op mijnen lippen voelen zal. Wee mij, dat ik nooit meer zal mogen genieten van den roes.

Ik heb mijnen laatsten bier gedronken en zal mijnen levenswerk nooit af kunnen maken. Ik wil u vragen, gewaardeerde lezer, om mijnen erfenis eer aan te doen. Als u deze nobele taak op u neemt, machtig ik u om uit mijn naam den wereld te laten genieten van den smaeckelijkste bieren. Vertel mijnen verhaal, opdat niemand zal vergeten wat den kracht van het almachtige gerstenat is.

Voor den allerlaatsten maal: proost!

 

De Bierbaron, 1766

 

Wij willen onze passie voor bier met jullie delen en treden in de voetsporen van de Bierbaron. Elke maand zullen wij een prachtige nieuwe box met daarin de lekkerste bieren samenstellen. Check de website en meld je aan, de eerste box staat gepland voor het eerste weekend van september!